Ucuz Paykwik

Ucuz Paykwik


Paykwik hizmetini firmamız: kartevi.com, ilk satış ticaretinden itibaren güvenli, hızlı ve mutlu müşteri anlayışını benimseyerek. Misyonunu korumaya devam etmektedir. Resmi dağıtımcı tarafından belirlenen “Voucher Partners” (İş Ortakları) listesinde yer alan. Yani Paykwik Alma resmi satış temsilci sitesi olan Kart Evi tamamen yasal bilgilendirme ve tüzük içerisinde işlemlerini sürdürmektedir.

Paykwik Al

Ön ödemeli olarak tabir edilen veya elektronik pin olarak adlandırılan, içerisindeki para bakiyesinin Euro (€) cinsinden olduğu tek kullanımlık, çevrim içi sanal bir karttır. Sizlere sitemiz üzerinden Kart Satın Al olanağını sağlamakla birlikte, kart içeresinde kalan Euro biriminden bulunan bakiyenin Bozum hizmetini sağlamaktadır. Secure Navigation (Güvenli Dolaşma) olarak adlandırılan internet üzerinden alışveriş yapma, üzerinden alışveriş yapma imkanı sağlayan bu kart, kimlik bilgilerinizi de çaldırma riskinden sizi uzak tutar. Hem güvenli bir şekilde alışveriş yapabilir hem de bunları hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz

Paykwik Satın Al

Bu kartların güvenilir olmasının tek sebebi, bankanız ile alakanız olmaması ve kredi kartı bilgilerinizi kullanmanıza da gerek olmamasıdır. Karta ait olan 16 haneli, harf ve rakamsal kombinasyondan oluşan PIN kodu, güvenlik ve son kullanma tarihi bilgileri tamamen kart ile alakalı hususlardır. Size ait bilgileri kapsamaz ya da bankanız ile hiçbir bağlantısı da yoktur. O yüzden tamamen gizlilik içerisinde size çeşitli sitelere ödeme yapabilmenizi sağlar. Güvenilir olmasındaki temel etken, bankanız ve kişisel bilgileriniz ile alakanız olmadan size bağımsız bir finansal işlem yapabilme fırsatını sağlamasından gelmektedir.

Yorumlar